Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Richard Sherman op de cover van Madden

Richard Sherman mag zich opmaken voor een zwaar jaar. Tenminste, als hij de Madden cover curse niet weet te verslaan. De recalcitrante cornerback van de Seattle Seahawks werd via fanvote verkozen tot de prestigieuze cover van het computerspel. Sherman versloeg in de knockout fase onder andere quarterback Colin Kaepernick, die hij in de NFC Conference Championship finale in de laatste minuten wist te onderscheppen.

Overigens ziet de next-gen versie van Madden er zeer realistisch uit (kijk hier naar de trailer). Het spel komt naar verwachting eind augustus ook naar Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *