Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Eindhoven Raptors in “Open je ogen” van Blöf

Wat krijg je als een fanfare, een ballerina en een circusartieste in een lift stopt met een aantal American football-spelers van de Eindhoven Raptors? De nieuwe clip van “Blöf” met de enerverende titel “Open je ogen”.

De clip werd vandaag op verschillende online mediasites openbaar gemaakt. Uiteraard waren ook de hoofdrolspelers van de Raptors er als de kippen bij om hun nationale televisiedebuut te delen op social media. “Open je ogen” is een nummer op het album “In het midden van alles”, dat 25 april jongstleden is uitgekomen. Het nummer is hier in iTunes te krijgen. Mensen die in het American football circuit bekend zijn zullen de Raptors-spelers Terence Polak, Olivier Slijk en Jeroen Timmer herkennen. Vooral Terence Polak, die toch al niet te missen is vanwege zijn imposante fysiek, gaat in de clip helemaal los.

Uiteraard kun je hieronder ook naar de muziekvideo kijken:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *