Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Rake klappen bij Seahawks Minicamp

Ondanks het winnen van de Super Bowl is het alles behalve ‘paix en vree’ tijdens Minicamp van de Seattle Seahawks. Tijdens de tweede trainingsdag werden er rake klappen uitgedeeld tussen Madden 2015-coverboy Richard Sherman en Phil Bates, waarbij de hele offense en defense tegenover elkaar stonden.

De sfeer tijdens minicamp bij de Seahawks verslechterde toen receiver Bryan Walters zijn schouder blesseerde na korte dekking door safety Earl Thomas. Hierna vielen er woorden tussen de aanval en de verdediging. Er vielen klappen toen bij de volgende play cornerback Sherman en receiver Bates elkaar niet loslieten. De duurste corner van de NFL trok daarbij de helm en het shirt van het hoofd van de receiver. Hierna begon het meppen, waarna de hele offense en defense met elkaar aan het duwen gingen. Zelfs de vriendschap van Sherman en receiver Doug Baldwin stond even op het spel, toen de eerst genoemde het fysiek voor zijn collega-receiver opnam.

Hoofdcoach Pete Carroll nam de ploeg hierna even in de huddle en aan het einde van de training gaven Bates en Sherman elkaar weer vriendschappelijke boksjes. Teamgenoten roemde vooral de inzet en de passie waarmee altijd getraind wordt. Doet me terugdenken aan de laatste training van de Admirals voor de World Bowl finale in 2005. Toen vielen er onderling ook rake klappen.

Check hier de beelden van de Seahawks vechtpartij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *