Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

NFL Experience herrijst tijdens Tulip Bowl XXX

In Arnhem wordt met man en macht gewerkt aan de opbouw van het AFBN Finaleweekend op 5 en 6 juli. De organiserende partij heeft dan wellicht niet het voorrecht om in de finale te staan, de club heeft wel alles uit de kast gehaald om er een mooi spektakel van te maken. Zo herrijst er op het Arnhemse complex een ware NFL Experience Park voor de jeugdige bezoekers.

Arnhem zal in het eerste weekend van juli doen herinneren aan de hoogtijdagen van NFL Europe. De Falcons hebben met de ‘Touchdown Run’ en de ‘Quarterback Challenge’ een waar stukje nostalgie naar ’t Craneveld gehaald. Beide elementen waren een steevast onderdeel van de vertrouwde Admirals PowerParty.

Op 5 en 6 juli worden er mooie potten American football gespeeld, waaronder als hoogtepunten het kampioenschap om de Eerste Divisie tussen Lelystad Commanders – Groningen Giants en het kampioenschap om de Eredivisie. Tijdens Tulip Bowl XXX nemen Alphen Eagles en Amsterdam Crusaders het voor het derde seizoen op rij tegen elkaar op.

Iedereen kijkt verder halsreikend uit naar de confrontatie tussen de twee mascottes. Er is een grote kans dat de Alphen Eagles hun vreemde vogel meenemen naar Gelderland, alwaar Falcon hem warm zal ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *