Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Josh Gordon: weer gearresteerd, weer onder invloed

De meest talentvolle ballenvanger uit de NFL is hard op weg zijn carrière om zeep te helpen, nadat hij zaterdag wederom bedwelmd door de politie van de weg werd geplukt. Josh Gordon hangt al een schorsing van één seizoen boven het hoofd en zijn meest recente stommiteit gaat hem geen goed doen. Het vertrouwen is weer verder getemperd in Cleveland.

Voormalig teamgenoot D’Qwell Jackson riep via Twitter de naasten van Josh Gordon op om in te grijpen. Het gaat volgens de linebacker niet meer over football, het gaat over het oprapen van de stukjes die nog over zijn van het leven van de receiver. Een oproep die aangeeft dat het water aan de lippen staat van deze Pro Bowler.

Josh Gordon heeft al sinds college een historie van problemen door verdovende middelen. Hij werd daarom pas gekozen in de ‘supplemental draft’. De 23-jarige receiver van de Cleveland Browns was vorig jaar al twee wedstrijden geschorst vanwege een vergrijp. Hij wist daarna toch nog de meeste yards in de NFL te vangen (1646 yards). Tijdens de offseason werd hij weer betrapt bij een drugstest en wachten ze in Cleveland op het bericht dat hij nu een compleet seizoen zal moeten toekijken. Het hielp al niet dat hij daarna nog werd opgepakt voor te hard rijden, terwijl zijn bijrijder wiet op zak had.

Toch jammer dat toptalent en gezond verstand zo moeilijk samengaan… En pech voor de Cleveland Browns die nog wel zo blij waren met hun quarterback van de toekomst, Johnny Manziel. Die moet het nu doen zonder de beste handen van het team.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *