Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Offensive Coordinator Falcons stapt op

Wouter van den Boogaard keert niet terug als coach van de Arnhem Falcons. De voormalig hoofdcoach, offensive line coach en offensive coordinator heeft dit de selectie van de halve finalist per e-mail laten weten. Van den Boogaard verklaart in een mail dat hij de afgelopen twee seizoenen hard heeft nagedacht over zijn toekomst bij het team, maar dat het tijd is om te wijken voor nieuw bloed (foto: Cherie Photography).

“Ik ben niet meer in staat de benodigde tijd in dit programma te stoppen,” aldus de coach. “Mijn werkschema wordt steeds hectischer en mijn eigen loopbaan in de GFL vergt ook de nodige toewijding.”

Van den Boogaard was zeven jaar lang coach bij de Falcons. Vorig jaar droeg hij de teugels van de hoofdcoachpositie over aan Martin Doomen. Onder Doomen kwam de ploeg uit Arnhem net te kort om in de eigen georganiseerde Tulip Bowl XXX te staan.

Tijdens de Tulip Bowl liet Doomen doorschemeren nog wel een jaar bij Arnhem te zien zitten, maar dat dit afhankelijk was van verschillende ontwikkelingen. Naast Doomen coachen in Arnhem ook Alfred Portengen, Wouter Lether en Cliff de Laat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *