Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Hoyer voorlopig boven Manziel

Brian Hoyer staat voorlopig bovenaan het lijstje quarterbacks van de Cleveland Browns. De voormalige back-up van Tom Brady houdt daarmee rookie Johnny Manziel onder zich. Hoewel het alleen gaat om de eerste wedstrijd van het voorseizoen, lijken de signalen in het voordeel van Hoyer te spreken.

Hoofdcoach Mike Pettine wist niet hoe snel hij het belang van zijn ingediende depth chart moest ontkrachten. Hij liet weten dat hij het lijstje alleen diende omdat het moest van de NFL en dat het elke wedstrijd kon veranderen. Op de vraag of hij Manziel ook als starter zag, antwoordde Pettine echter ontkennend. “Nee, we hebben Brian ingediend als starter.”

Het gevecht tussen Hoyer en Manziel is één van de leukste trainingcamp battles van dit seizoen. Hoyer liet vorig jaar zien leuk te kunnen ballen, Manziel kwam als grote naam binnen afgelopen mei. De Browns zijn er nog lang niet uit wie nu eigenlijk in week 1 gaat beginnen, hoewel Hoyer volgens insiders een stapje voor heeft op de rookie.

Pettine had ook nog een paar mooie woorden over voor zijn QB’s, met name voor de veteraan. “Waar Hoyer voorligt (in de strijd met Manziel) is zijn vermogen om de bal te gooien voordat de receiver vrij loopt. We zien Johnny daar zeker ook stappen in maken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *