Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Continuit lijkt gewaarborgd voor Alphen Eagles

Hoofdcoach Errol Zeefuik van de Alphen Eagles staat welwillend tegenover een terugkeer naar de Alphen Eagles. De offensive lineman en coach heeft binnenkort een gesprek met zijn medecoaches en hierna met het bestuur van de vereniging.

Zeefuik verwacht weinig problemen tijdens die gesprekken. “Ik zie leuke dingen gebeuren in Alphen,” aldus Zeefuik. “Ik heb momenteel geen drang om daar weg te gaan. Het enige minpuntje dat ik kan bedenken is dat we meer diepte kunnen gebruiken. Het is dus zaak dat we aanwas krijgen in de spelersgroep.”

De Alphen Eagles kunnen met deze boodschap met een gerust hart het offseason in. Zeefuik nam vorig jaar het roer over van de Amerikaan Estrus Crayton. De hoofdcoach leidde zijn team naar een minimale winst in Tulip Bowl XXX, het derde kampioenschap op rij voor de Alphenaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *