Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Geraldo Boldewijn gepoort door Arjen Robben

Vanwege de ingelaste DFB-Pokal wedstrijd van Bayern Munchen is “Hard Knocks” komende zondag niet om 17.00 uur, maar om 18.00 uur op Fox Sports 4. Geraldo Boldewijn moet dus even wijken voor de held van het afgelopen Wereldkampioenschap Voetbal, Arjen Robben.

Toch is er ook goed nieuws voor de footballfans die op zondag andere dingen te doen hebben. Naast herhalingen op allerlei verschillende plekken wordt “Hard Knocks” ook standaard herhaald op maandag om 22.00 uur. Opnieuw is Fox Sports 4 weer the place to be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Final NFL Mock Draft

Analist Robbert-Jan Drost komt op de dag voor de NFL Draft met zijn laatste Mock. Happy Draft Day, footballvrienden! 1. Carolina Panthers: Bryce Young, QB,

Lees verder »