Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Eli Manning kandidaat voor Matt Schaub-award

De Matt Schaub-award is een nieuw beeldje voor een quarterback die ooit als capabel werd gezien en zijn ster sneller ziet dalen dan Justin Bieber in een jeugdgevangenis. Manning, winnaar van twee Super Bowls, zag er verdomd slecht uit in zijn eerste acties voor de New York Giants, dit jaar.

Zoals profootballtalk.com de situatie gemakkelijk samenvat: Manning is tot nu toe 1/7 voor zes yards. Hij heeft Victor Cruz, zijn beste wapen, nog niet weten te vinden.

Normaal prediken wij de hele ‘het is pre-season. Dit betekent niks’-mentaliteit. Voor Manning is het echter wél zorgbarend. De man finishte vorig jaar dramatisch, met zijn laagste percentage (57.5) in acht jaar, met een career-high 27 interceptions en slechts achttien touchdowns, het minst sinds zijn rookie-jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *