Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Boldewijn in spotlights voor derde Hard Knocks

HBO’s Hard Knocks, de show die ook naar Nederland komt, draait op volle toeren. De derde van vijf afleveringen van de hitserie richtte zich op Nederlander Geraldo Boldewijn. Hard Knocks is binnenkort ook in Nederland te zien.

‘They call me Amsterdam’, zegt Boldewijn. Kippenvel-momentje. Dát, en een Nederlands telefoontje, herinneren miljoenen Amerikanen er aan dat The Netherlandsbinnenkort nsschien wel een playmaker in de league hebben.

Veel interessanter is het om General Manager Thomas Dimitroff over ‘Amsterdam’ te horen. Hij zegt dat hij rauw is, natuurlijk is hij dat, en dat weten de Falcons. De optimist ziet daarin een teken dat Geraldo, al zou hij het uiteindelijke roster niet halen, hopelijk als project in de practice squad wordt gezet.

Maar hij gaat het team gewoon halen. Je ziet de energie die coaches in hem steken, de tips die collega receivers hem mee geven. Zijn eigen focus ligt bij, nou, zijn focus. Geraldo zegt vooral mentaal het één en ander te verbeteren te hebben.

Tel coach Mike Smith maar als één van de fans, in ieder geval. ‘Hij wordt steeds beter’, zegt hij. Elke keer als je een headcoach kunt imponeren, en ondertussen reps maakt met het eerste team? Dan doe je iets goed.

HBO’s Hard Knocks is binnenkort te zien op Fox Sports. Vóór die tijd is hij online stiekem al te bekijken. Gridiron gaat jullie niet met een download of link voorzien, maar iedereen die de link tussen ‘Google’ en ‘Watch HBO Hard Knocks Online’ kan leggen, komt daar wel uit. De aflevering zal in de loop van de dag wel online gezet worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *