Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Browns: Hoyer is onze starter

Bah, humbug! De Cleveland Browns zeggen dat Brian Hoyer voorlopig hun leider in de huddle is. Dat is opvallend, aangezien Johnny Football de beste quarterback ooit is Hoyer niet bepaald Aaron Rodgers 2.0 leek, in een beperkt aantal snaps afgelopen weekend.

Coach Mike Pettine: ‘Hij was vanaf het begin al de duidelijke leider. We hebben altijd al gezegd dat als het close zou zijn, ik de voorkeur geef aan de meer ervaren speler. Brian heeft het goed gedaan in de meeting room en met zijn teamgenoten, op het veld en in de kleedkamer.’

De campagne voor ‘Johnny Football for ROY’ loopt hiermee behoorlijke schade op. Hoyer maakt met zijn startende positie aanspraak op de beste- en meeste reps tijdens komende trainingen. Met CAO voorwaarden die het aantal uren op het trainingsveld beperken, wordt Manziel’s vooruitgang hierdoor beperkt.

Shiiiit, Brian Hoyer. De man die vier hele wedstrijden meer startte dan Manziel in zijn carrière. Wat is er gebeurd met het nieuwe inzicht dat je eerste ronde-picks niet per se vier jaar lang hoeft te rijpen? Waarom Manziel draften als je niet klaar bent voor The Football?

We geven Hoyer drie weken. Dan besluiten Cleveland-fans dat het genoeg is. Dat slechts een quarterback het verdient af te maken, wat die Brows verdediging af weet te dwingen. Wins. De AFC North. De Super Bowl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *