Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

(Update) Tjong-a-Tjoe op IR voor Chargers

 

De San Diego Chargers plaatsen Ricky Tjong-a-Tjoe op hun Injured Reserve-list. Dat maakte de club ongeveer een uur geleden bekend via de website.

Tjong-a-Tjoe is één van de vijf spelers die dat plaatje krijgen voor de Bolts. In het kort wil de IR zeggen dat de club zich wil verzekeren van de verdiensten van die speler, maar dat ze de vrijheid nodig hebben om andere moves in het roster mogelijk te maken. Tjong-a-Tjoe blijft zo wel onder contract.

Het nadeel aan de IR-lijst: Ricky komt deze regular season niet meer in actie. Hij mag wel rond het team zijn, maar niet met het team trainen. Had hij op de PUP (physically unable to perform) lijst gestaan, dan had hij na week zes zijn rentree kunnen maken. De PUP-lijst is echter voor blessures van vóór trainingkamp.

Één speler per team mag zich terugwerken van de IR lijst. Deze moet echter een blessure hebben met een verwachte genezingstijd van zes weken, en na acht weken weer trainen. Tenzij Ricky ‘Superman’ is, en we weten niet zeker dat hij dat niet is, zit dát er niet in.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *