Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

USC’s Anthony Brown: Coach is een racist!

Steve Sarkisian is een racist. Althans, dat beweert Anthony Brown, voormalig redshirt senior voor de Trojans op zijn instagram.

‘Couldn’t play for a racist man’, zegt Brown’s simpele post. Volgens Deadspin hadden Brown’s beschuldigingen te maken met Sark’s wens om Brown van defensive back, naar running back te verplaatsen. Op een zelfde manier beschuldig ik de Paus van diefstal omdat mijn kat ‘Nugget’ heet.

Coach zelf werd op een persconferentie naar zijn verklaring gevraagd. Hij zij geschokt te zijn, en vond het zonde dat Brown weg ging, ‘omdat hij het team kan helpen.’ Brown verzamelde in 43 wedstrijden iets meer dan dertig tackles en liep één punt 21 yards terug voor de Trojans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *