Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Seahawks laten Terrelle Pryor los

Terrelle Pryor heeft geen club meer. De Seattle Seahawks laten de voormalig playmaker lopen, en het is maar afwachten wie hem oppikt. Of iemand hem oppikt.

Pryor zit nog geen vier jaar in de league en is dus aan de genade van de waiver wire overgeleverd. Profootballtalk.com praat over de St. Louis Rams als een mogelijke match, aangezien Shaun Hill daar de startende QB is en de back up positie dus -nog- prangender is.

Pryor was vorig jaar nog redelijk spectaculair voor de Oakland Raiders, en daarmee één van de weinige redenen om naar de Raiders te kijken. Zijn geweldige shiftyness en atletisch vermogen zorgden voor een prachtige touchdown tegen Pittsburgh.

In twee jaar bij Oakland competeerde Pryor 170 op 302 passes (56.3 procent) voor 1953 yards, negen touchdowns en twaalf interceptions. Lopend is hij een gevaarlijker wapen: 93 rushes voor 627 yards en drie scores.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Final NFL Mock Draft

Analist Robbert-Jan Drost komt op de dag voor de NFL Draft met zijn laatste Mock. Happy Draft Day, footballvrienden! 1. Carolina Panthers: Bryce Young, QB,

Lees verder »