Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Wisselend succes bij debuut Jaguars’ pool cabana’s

Ze werden deze winter/lente met veel gejuich en enthousiasme ontvangen: de zwembaden en cabana’s in het stadion van Jacksonville. Dinsdag beleefden de nieuwe aanwinsten hun debuut op de nationale televisie. Voor GridIron aanleiding om kort terug te kijken en, belangrijker, te beoordelen.

Exhibit A

Bewegende beelden: https://www.dailymotion.com/video/x2553ax_hk905-720p_fun&start=991

Gridiron_cabana_succes1

Het is duidelijk: de Jaguars hebben dit off season stappen gemaakt. Chad Henne of Blake Bortles: de beslissing valt in het niet bij het bekijken van de beelden van deze prima actie. De eerste paar seconden is er nog wat verwarring en lijkt de organisatie nog niet te kloppen, maar het shot erna zien we waar de kracht van de Jaguars dit seizoen ligt. De mevrouw links lijkt nog te kampen met wat concentratieproblemen, maar Gus Bradley heeft al aangegeven dat ze talent genoeg heeft om in de NFL te mogen acteren.

Exhibit B

Bewegende beelden: https://www.dailymotion.com/video/x2553ax_hk905-720p_fun&start=1008

Gridiron_cabana_matig

Hier is duidelijk nog werk aan de winkel. De focus is er niet en bovendien lijkt er weinig sprake van een goede teamgeest. De man links kan een rosterspot wel vergeten. Hij heeft z’n broek op half 7 en zondert zich duidelijk af van de rest van het team. Dit is niet het visitekaartje wat de Jaguars komend seizoen willen afleveren in de NFL. Get your head in the game, guys!

Exhibit C

Bewegende beelden: https://www.dailymotion.com/video/x2553ax_hk905-720p_fun&start=1272

Gridiron_cabana_succes

Now we’re talking. De progessie is duidelijk. Dit waren al dames om rekening mee te houden, maar het is goed te zien dat ze tijdens de wedstrijd alleen maar beter zijn geworden. De feedback langs de zijlijn is duidelijk niet tegen dovemansoren gericht. Meer energie, duidelijke concentratie, er alles voor over hebben om je team te helpen. De investeringen van de afgelopen maanden betalen zich hier uit. De coach zal tevreden zijn.

Conclusie

Ondanks het wisselende succes van de pool cabana’s mogen we stellen dat dit een aanwinst is voor de NFL. Het voelt af en toe nog wat onwennig aan, maar met het juiste personeel en de juiste instelling lijkt een succes slechts een kwestie van tijd. Of de zwembaden ook mee naar Londen verhuizen voor de wedstrijd in Wembley Stadium tegen de Dallas Cowboys, willen de Jaguars nog niet bevestigen. Ze wachten de weersverwachting nog even af. 9 november in Londen, dat zit wel goed toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *