Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Geen nieuw sprookje voor Admirals-fans

Er komt voorlopig geen encore voor fans van de Amsterdam Admirals-fans. De supporters van de voormalig Nederlandse American football-formatie hadden gehoopt dat quarterback Shaun Hill een goed debuut zou maken voor St Louis Rams als vervanger van de geblesseerde Sam Bradford. Zo ver kwam het echter niet.

Hill hield het slechts twee kwarten vol en moest het veld ruimen met een bovenbeenblessure. Zijn laatste pass was een onderschepping met nog een minuut te spelen in de eerste helft. St Louis had op dat moment nog niet gescoord en stond 13-0 achter.

Quarterback Austin Davis verving Hill in de tweede helft, maar ook hij kwam niet tot grootse prestaties. Uiteindelijk ging St Louis met 34-6 het schip in.

Admirals fans hadden op meer gehoopt, toen quarterback Sam Bradford in het preseason geblesseerd raakte.

Veertien jaar geleden verraste oud-Admirals speler Kurt Warner de NFL door als voormalig vakkenvuller de Super Bowl te winnen. Warner in 1999 voor St Louis Rams kwam van de bank, nadat de beoogde starter net voor de start van het seizoen geblesseerd uitviel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *