Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Sidney Kunst zet zichzelf op Marktplaats

Lelystad Commanders running back Sidney Kunst heeft zijn zinnen gezet op een website. De international richtte vorige maand de website Americanfootball.sportenmarkt.nl op, een Marktplaats-achtige site waar American football spelers oude en gebruikte American football spullen kunnen aanbieden en kopen.

Kunst kwam door praktijkervaring op het idee: “In het verleden heb ik vaak meegemaakt dat teamgenoten spullen hebben, die zij niet meer gebruiken. Binnen de vereniging wordt vaak nog geprobeerd om deze spullen te slijten, maar als niemand het nodig heeft dan houdt het vaak op. Ik kwam er na onderzoek achter dat veel van mijn teamleden tweedehands spullen uit andere steden hebben gekocht.”

Uit naam van zijn eigen bedrijfje quickDESIGN besloot hij de site te bouwen en te runnen. Met als achterliggende gedachte om het footballinitiatief straks ook te kopieren naar andere sportmarkten. “Dat blijkt wel uit de naam,” lacht Kunst. “Het is de bedoeling dat ik hetzelfde idee doortrek naar andere sporten, die ook duurzame spullen gebruiken. Het is natuurlijk mooi te beginnen met de sport die het dichtst bij mijzelf ligt.”

De website heeft de functie om gebruikte spullen aan te bieden door middel van advertenties. Je plaatst een advertentie met wat basisgegevens.Vervolgens maak je de advertentie op met informatie over wat je aanbiedt met aantrekkelijke foto’s erbij.

Ook oude spullen te koop aanbieden of zelf op zoek naar spullen? Bezoek dan Americanfootball.sportenmarkt.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *