Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Linebacker geblesseerd na Discount Doublecheck

Weinig mensen kozen voorafgaand aan zondag de Detroit Lions over de Green Bay Packers. Toch lukte het de ploeg uit Motown om de belangrijke divisiewedstrijd tegen Green Bay naar zich toe te trekken. De aanval van de Pack had te lijden onder slecht spel van de wide receivers. Quarterback Aaron Rodgers kon hierdoor niet excelleren. Hij kwam niet verder dan 162 yards tegen een gebrekkige luchtafweer en werd twee keer gesacked.

Een van die sacks zal Rodgers nog lang heugen, maar niet omdat hij onverwacht of hard was. De sack is in het geheugen gegrift door de sack-celebration van Lions linebacker Stephen Tulloch. De verdediger probeerde de ‘Discount Doublecheck’ move van de Green Bay Packers quarterback te kopiëren. Dat liep echter niet goed af. De linebacker overstekte zijn been en scheurde zijn kruisband. Het feestje is hier te zien. Tulloch is inmiddels door zijn team op IR gezet.

Probeert u alstublieft de lach in te houden. De echte Discount Doublecheck moet natuurlijk zo:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *