Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Ex-kicker Bironas komt om bij auto ongeluk

Afgelopen weekend werd de football-wereld opgeschrikt door een treurig bericht. Voormalig Titans-kicker Rob Bironas was fataal gewond geraakt bij een eenzijdig auto ongeluk. De kicker mocht slechts 36 jaar worden.

Naar verluidt reed Bironas roekeloos toen hij in een scherpe bocht de controle over het stuur verloor en om het leven kwam. Even daarvoor had de politie een belletje gekregen via het alarmnummer 911. De inhoud daarvan kwam maandag in handen van verschillende media. De vrouw liet weten dat de SUV van Bironas hen eerder had geprobeerd van de weg te rijden en gevaarlijk gedrag vertoonde. De vrouw van Bironas, tevens de dochter van Hall of Famer Terry Bradshaw, had hem diezelfde avond als vermist opgegeven. Volgens de politie waren er geen sporen van alcohol of drugs misbruik.

Bironas zat sinds deze zomer zonder baan nadat hij was vrijgelaten door de Titans na negen seizoenen. Workouts bij de Tampa Bay Buccaneers en de Detroit Lions, die de specialist vorige week hadden uitgenodigd, liepen op niets uit. Na het weekend werd bekend dat de Lions Alex Henery als nieuwe kicker hebben aangesteld, nadat rookie Nate Freese een zwakke start van het seizoen kende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *