Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

WATT is hij geweldig!

Het is tijd mijn boetekleed aan te trekken en een tocht door het stof te maken. Na zes wedstrijden moet ik toegeven dat J.J. Watt zijn dikke vette contract meer dan waard is. Zelfs na een krabbeltje onder een contract van 100 miljoen dollar, rust hij niet op zijn lauweren. De verdediger is er in hoogst eigen persoon de reden van de Houston Texans niet nog slechter presteren dan de Oakland Raiders. 

Natuurlijk scoorde J.J. (Justin James, red.) al twee defensieve touchdowns en één touchdown als aanvaller. De helft van de defenses in de NFL wist in zijn geheel nog geen twee touchdowns te produceren. En zo kan ik nog wel wat statistieken oprakelen en vertellen dat hij Bills’ quarterback E.J. Manual gewoon direct naar de reservebank heeft gedirigeerd twee weken geleden met zijn keiharde spel.

Knapper nog is hoe hij tot deze prestaties wist te komen. Iedereen in de NFL weet dat J.J. Watt de gevaarlijkste verdediger is. En toch weet hij te presteren onder alle (drie) dubbele dekkingen. Dubbele dekkingen die de Texans wilden ondervangen met het binnenhalen van Clowney met de eerste pick in de draft. Maar de potentiële kloon van Watt ligt in de lappenmand en dus staat J.J. er alleen voor. Het lijkt hem niet te deren. Hij houdt de Texans enigszins in de race. Daarom staan ze nu 3-3 en niet 0-6. Dan ben je dus met recht geld waard.

En dus
En dus ben ik om. J.J. Watt is de allerbeste speler in de NFL op dit moment.
En dus moet hij het dikste contract hebben. Al had 80 miljoen ook wel genoeg geweest in mijn ogen.
En dus kan ik nu ook opbiechten dat J.J. mijn allereerste keuze was toen ik twee weken geleden na de allerlaatste roster update van de Madden 08 PC game een nieuwe fantasy draft opstartte. Dankzij J.J. Watt speelt mijn team geweldig, zelfs zonder cheats.

Sorry J.J., dat ik aan je twijfelde… Domme ik…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *