Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Politie vangt onderbroeken-stelende-Cowboy

Runningback Joseph Randle wilde zichzelf trakteren voor zijn beste wedstrijd van het seizoen tegen de Seattle Seahawks. Helaas ‘vergat’ de Dallas Cowboy maandag in een shopping mall af te rekenen en greep de beveiliging hem in de kraag. Het valt ook niet mee als je maar een half miljoen per seizoen verdiend.

In de winkel zagen de beveiligingsbeambten hoe Randle na  het afrekenen bij de balie terugliep naar en rek met onderbroeken en wat in zijn tas stopte. Buiten werd de runningback van de Cowboys aangehouden en bleek dat hij een duopack zwarte onderbroeken (ter waarde van 39,95 dollar) en een parfumflesje van 84 dollar had gejat. Het meest trieste is dat het parfumflesje ook nog een ordinaire tester was.

Het werd een onverwacht duur avondje. Hij werd namelijk pas vrijgelaten na het betalen van de borg. Een zware aanslag voor iemand die als back-up runningback het magere basissalaris van 495.000 dollar per seizoen verdiend. Het is te hopen dat er geen disciplinaire maatregelen volgen, want Randle is net in vorm. Hij liep tegen de Seahawks in vijf runs 52 yards bij elkaar. Zijn beste prestatie tot op heden als stand-in van DeMarco Murray.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *