Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Admiral Hill krijgt herkansing

Shaun Hill is weer benoemd tot aanvalsleider bij de St. Louis Rams. De ploeg kreeg dit seizoen zes touchdowns om de oren terwijl de aanval op het veld stond. Alle zes de scores zijn direct te herleiden tot balverlies van quarterback Austin Davis. Zijn degradatie naar de bank was dus te verwachten.

Of voormalig Admirals-quarterback Hill nu ook het sprookje van voorganger Kurt Warner gaat overdoen, valt te bezien. Sowieso zijn de Rams ver verwijderd van de playoffs. Daarbij was het eerste optreden in de openingswedstrijd niet al te best. Hij gooide slechts 8 van de 13 passes met succes in de handen van een medespeler voor 85 yards, aangevuld met een onderschepping. Dat geeft geen vertrouwen als ook nog de Denver Broncos op bezoek komen aanstaande zondag.

Laten we zondag dus maar genieten van de laatste aanvallende speler in de NFL met een verleden bij de Amsterdam Admirals. Wie weet hoe lang hij deze keer basisspeler blijft! Every game counts… en met deze lage verwachtingen kan het zondag alleen maar meevallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *