Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Eerste divisie gevraagd DFL te onderzoeken

Uitgerekend de besturen van (nu nog) eerste divisionisten 010 Trojans en Lightning Leiden hebben van het AFBN Bestuur het verzoek gekregen om de mogelijkheden van een nieuwe competitie te onderzoeken. Deze Dutch Football League zou een einde moeten maken aan alle malaise, die zich momenteel op footballniveau voltrekt.

De AFBN onthulde onlangs het officieuze wedstrijdprogramma voor seizoen 2015. Hieruit blijkt dat de Eredivisie op Super Bowl Sunday aanvangt aan een competitie met zes teams. Uit de planning wordt duidelijk dat Spijkenisse hierbij een playoff-team uit 2014 vervangt, Nijmegen Pirates. De Pirates zijn het met deze gang van zaken natuurlijk niet eens en hebben protest aangetekend. Samen met Hilversum Hurricanes, Utrecht Dominators en (notabene) 010 Trojans vroegen zij een spoed-ALV aan. Deze spoed-ALV is 29 november aanstaande.

De officiele reacties op het officieuze wedstrijdprogramma zijn vanavond exclusief te lezen op Gridiron.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *