Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Top 5 ontwikkelingen AFBN 2009-2014

Nu we bijna een nieuw jaar bij kunnen schrijven op de kalender is het tijd voor American footballminnend Nederland om eens voorzichtig in de achteruitkijkspiegel te kijken. En conclusies te trekken.

We kunnen ellenlange epistels schrijven over wat er allemaal fout gaat bij de AFBN, maar laten we het eens van de positieve kant bekijken. Daarom een vraag om op te kauwen: wat staat er op het lijstje van positieve ontwikkelingen op het gebied van AFBN American football de afgelopen vijf jaar? Scan de fraaie periode 2009-2014 eens af en laat het ons weten.

Gridiron wil jullie niet beïnvloeden en zal het lijstje niet voorkauwen. Iedereen mag zijn lijstje naar ons opsturen: in de comments onder stuk, onder de corresponderende Facebook posts of via mail lijstje@dz.blindside.nl. Vind je een team, een medium, een contract of een persoon er tussenuit springen? De verdraaid lekkere offense van de Alphen Eagles onder Pascal Matla bijvoorbeeld? Let us know.

De redactie zal de comments scannen en de laatste vijf dagen van 2014 uitluiden met de mooiste topontwikkelingen op gebied van American Football in Nederland. Brand los!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *