Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

DeSean Jackson met de quote van het jaar

Het gaat niet goed bij de Washington Redskins. Na de vernedering tegen de wanstaltige Tampa Bay Buccaneers heeft niet alleen quarterback Robert Griffin d’n derde een woordje voor z’n team. DeSean Jackson is niet blij!

A photo posted by Desean Jackson (@0ne0fone) on

Steek die maar in je zak, Robert Griffin! De quote van Jackson komt nadat Griffin, in het kort, zei dat zijn teamgenoten zaad spelen.

“It takes 11 men.  It doesn’t take one guy.  That’s proven.  The great QBs — the Peytons and Aaron Rodgers They don’t play well if their guys don’t play well.  They don’t.  We need everybody. I need every one of those guys in that locker room.  And I know they’re looking at me saying the same thing.”

Steek die vinger even naar jezelf, Griffin. Je hebt dit jaar interceptions (drie) dan touchdowns gegooid (twee). Je hebt sinds je rookie jaar geen touchdown meer zelf binnen gelopen en je gemiddelde per carry is bijna twee yards ‘per’ gedaald! Natuurlijk moeten je receivers het beter doen. Maar de prestaties in de offence van een footballgame beginnen en eindigen met jou – De quarterback.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *