Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Gridiron zoekt Vrijwilliger van het Jaar

Bij Gridiron houden we ontzettend van lijstjes. Uit het lijstje van de mooiste en sportiefste AFBN ontwikkelingen tussen 2009 en 2014 hebben we nu een nieuw lijstje weten te destilleren: welke vrijwilligers in de AFBN verdienen een fraaie Gridiron-verrassing? Loop je dus al maanden met het idee die schoonmaker te belonen of die onbezoldigde secretaris een kus op z’n wang te geven? Geef ‘m dan nu op voor de Gridiron Vrijwilliger van het Jaar verkiezing.

De komende twee weken vergaart Gridiron via het e-mailadres vrijwilligersverkiezing@dz.blindside.nl alle mogelijke kandidaten. Net voor Kerst onthullen we een shortlist via Facebook en kan iedereen als een malle zijn stem uitbrengen. De top 5 vrijwilligers krijgen sowieso hun eigen verhaal in het allereerste Gridiron Magazine, dat in februari verschijnt. Hiernaast krijgt de beste vrijwillger van 2014 (en natuurlijk maken we niet echt een onderscheid, want alle vrijwilligers zijn top) een speciale prijs. Wil je dit eerste nummer van het toonaangevende blad over American football overigens niet missen, dan kun je hier een abonnement bestellen.

Doe mee en maak jou favoriete vrijwilliger bekend via vrijwilligersverkiezing@dz.blindside.nl – een comment achterlaten op Facebook kan natuurlijk ook. Die tellen we stiekem mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *