Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Odell Beckham Jr. is de naam

Eigenlijk willen we het alleen bij de bovenstaande foto en het onderstaande filmpje houden, maar we zullen de situatie wat verder uitleggen. Vannacht had Odell Beckham jr. de beste catch van het jaar en volgens sommigen zelfs één van de beste catches ooit. In het tweede kwart probeerde Eli Manning het maar eens richting zijn nieuwe sterreceiver. Ondanks dat Brandon Carr hem aan alle kanten vasthield, gooide Beckham jr. zijn arm in de lucht en wist hij de bal op haast onmogelijke wijze naar beneden te trekken. Woorden kunnen de schoonheid van de vangbal niet vatten. Kijk dus vooral zelf even.

Overigens is het geen toeval dat Beckham jr. deze uit de hoge hoed tovert. De rookie is de afgelopen weken de revelatie in de NFL en werkt al sinds zijn dagen bij LSU voorafgaand aan elke wedstrijd op het vangen van ballen met één hand.

Voor meer beelden van de vangbal kun je hier terecht: http://www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/0ap3000000433422/Wk-12-Can-t-Miss-Play-Literally-bending-like-Beckham

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *