Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Allimentatie-smet in Still’s strijd tegen kinderkanker

De strijd van Devon Still tegen kinderkanker heeft een smetje te verwerken gekregen nu zijn ex-vriendin beweert al vier maanden geen alimentatie ontvangen te hebben. Ze zegt niet te kunnen betalen voor de ziekenhuisrekeningen van hun dochtertje Leah en claimt dakloos te worden.

We berichtten al eerder over de inspiratie die de NFL heeft opgedaan rondom de strijd van Devon Still’s dochter Leah tegen haar zeldzame vorm van kinderkanker. Via de verkoop van Bengals jerseys van Devon Still is al ruim 1,25 miljoen dollar opgehaald ten gunste van de nobele strijd. Daarbij doneerden bekenden mensen over andere NFL-teams geld voor het goede doel. Een ordinaire vecht-scheiding werpt nu een schaduw over dit alles.

De ex van de defensive lineman van de Cincinnati Bengals zegt al vier maanden geen geld ontvangen te hebben voor de zorg van hun ernstig zieke dochtertje. Een rekening van de ambulance kan ze niet betalen. Devon Still zelf heeft via zijn team laten weten dat “hij doorgaat met zijn strijd tegen kinderkanker en zich niet laat afleiden door de aantijgingen van zijn ex. Hij wil hier het rechtssysteem over laten oordelen. Zijn hoop is vooral dat dochter Leah later positief terugkijkt op de impact die haar strijd heeft gehad en niet op de privé-issues van haar ouders.”

Persoonlijk de best mogelijke reactie die je in zo’n situatie kunt geven. Een reactie die de positieve strijd tegen kinderkanker ondersteunt. Soms is het mooi te zien wat de toegevoegde waarde kan zijn van een goede communicatie-afdeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *