Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Maastricht Wildcats trekt zich terug

De weg naar het kampioenschap in de Eerste Divisie gaat niet via Maastricht. De voormalig Tulip Bowl kampioen heeft gisteren in een mail aan alle verenigingen laten weten dat het niet aan haar sportieve verplichtingen kan voldoen.

Gridiron.nl berichtte gisteren al over het mogelijke terugtrekken van de Limburgers, na onderhoud met de technische staf. De Wildcats deden hierbij voorkomen dat ze het komende seizoen hun heil over de landgrenzen zouden zoeken. Het senior flag football team van de Maastrichtenaren blijft wel competitie spelen.

De wedstrijdschemamakers van de Eerste Divisie worden hiermee ook tijdens de kerstdagen aan het werk gezet. Gisteravond kon de voorzitter van de wedstrijdcommissie, Jeannette Willems, nog geen uitspraak doen over hoe dit de uitwerking gaat hebben op de rest van het schema.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Final NFL Mock Draft

Analist Robbert-Jan Drost komt op de dag voor de NFL Draft met zijn laatste Mock. Happy Draft Day, footballvrienden! 1. Carolina Panthers: Bryce Young, QB,

Lees verder »