Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Marshawn Lynch ownt NFL op Twitter

Wat is Marshawn Lynch toch kereltje. De running back van de Seattle Seahawks verzamelde afgelopen weekend zijn -tigste boete van de league, doordat hij zijn kruis vast greep om een touchdown te vieren. Daar had Lynch het volgende over te zeggen…

 

 

Dat, beste mensen, is fucking hilarisch. Lynch gevoel voor humor én zijn fantastische stem maken het eeuwig zonde dat de man zo gereserveerd is. Maar juist daarom is hij weer zo intrigrerend: Wij weten niet wat er in zijn kop om gaat.

Geniet daarom even van BeastQuake, één van de beste runs ooit op een NFL-veld, en van een interview dat niemand minder dan ex-Admiral Gibran Hamdan een keer met Lynch had.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *