Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Gridiron gaat met AFBN de diepte in

De redactie van Gridiron American football gaat vol voor AFBN. De toonaangevende website over American football in Nederland gaat uitgebreid aandacht besteden aan de Nederlandse Eredivisie. Elke wedstrijd wordt door ons redactionele team gecovered – in de hoop dat we hiermee het verschil kunnen maken voor publiciteit rondom deze fraaie contactsport.

Nog maar nauwelijks bekomen van het Super Bowl geweld begint Gridiron maandag al aan de AFBN-klus. Met uitgebreide wedstrijdverslagen, quotes van de spelers en coaches en het altijd spraakmakende American football nieuws uit Nederland zet de redactie de footballscene op z’n kop. Op donderdag volgen de immer populaire Power Rankings van de hand van Pascal Matla, waarbij hij ook vooruitblikt op de speelronde die komen gaat. Alsof dat nog niets is, verrassen we vriend en vijand op de zaterdag ook met heuse Player of the Week Awards. In de wandelgangen wordt zelfs gefluisterd dat deze nominaties op basis van echte gamestats worden gemaakt.

Aankomende zondag start de Nederlandse Eredivisie met vier wedstrijden. Alphen Eagles start op het eigen veld. De regerend Tulip Bowl kampioen treedt aan tegen Nijmegen Pirates. Nieuwkomer 010 Trojans mag de burenruzie met Amsterdam Crusaders in het voordelen proberen te beslechten. In Amsterdam mogen de Panthers laten zien dat het teleurstellende campagne van vorig jaar een fluke was. Makkelijk krijgen ze het niet, want de tegenstander heet Arnhem Falcons, de ploeg die de zinnen heeft gezet op een Tulip Bowl finaleplaats. In Hilversum, tenslotte, gaan de beoogde degradanten van seizoen 2015 tegen elkaar in de weer. Lightning Leiden zal haar ziel en zaligheid geven om in de Eredivisie haar mannetje te staan.

Uiteindelijk gaat Gridiron er ook in boekvorm komen. Vanaf april kun je de verrichtingen van de AFBN ook volgen in Gridiron Magazine. In dit magazine is circa de helft van alle redactionele content ingeruimd voor American football in Nederland. Gridiron kost de echte fans geen drol. Al voor 32,95 heb je een abonnement en krijg je 10 nummers op de deurmat. Om zo’n abo te bestellen, klik je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *