Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Het wordt close… wedden?

De wedkantoren durven hun handen er niet voor in het vuur te steken. De ‘odds’ liggen dicht bij elkaar als het gaat om het voorspellen van de winnaar van de Super Bowl. De Patriots liggen lichtjes voor. Genoeg voor een gokker in Vegas om een bedrag met zeven cijfers (lees: iets met een miljoen, red.) op New England in te zetten.

Sinds de laatste dagen vooral gesproken wordt over de aanval van de Patriots die gevarieerder en gevaarlijker lijkt dan die van de Seahawks, is de balans iets aan het verschuiven. Nog niet veel, maar de Pats zijn heel licht favoriet. Dat de Seahawks al drie jaar op rij de beste verdediging van de NFL hebben, is volgens de professionele gokkers minder belangrijk.

Waar zou jij je geld op inzetten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *