Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Brett Favre komt terug op pensioenplannen

Wel, niet, wel, niet, wel, niet. Wel. De legendarische quarterback Brett Favre komt nog een keer terug op zijn pensioenplannen, alhoewel de reden dit keer een symbolische is. Favre sluit zich nog eenmaal aan bij de Green Bay Packers om officieel toe te treden tot de Hall of Fame van de club. De plechtigheid vindt nog in 2015 plaats. Mits Favre niet nog eens op lange tenen gaat staan.

Favre speelde 16 seizoenen lang voor de Packers, totdat de formatie besloot verder te gaan met back-up Aaron Rodgers. Favre, duidelijk op z’n pik getrapt, speelde hierna nog enkele seizoenen voor de New York Jets en aartsrivaal Minnesota Vikings. Vooral dat laatste schoot veel Packers-fans in het verkeerde keelgat. Toch lijkt nu eindelijk de kou uit de lucht en kan niets een officieel momentje in de Packers geschiedenisboeken meer tegen houden.

De 45-jarige spelverdeler ziet zich vereeuwigd in een Hall of Fame met all time greats zoals Bart Starr en Vince Lombardi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *