Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

London Game mogelijk wereldwijd online en openbaar

De wedstrijd van de Jacksonville Jaguars en de Buffalo Bills op het ‘heilige’ gras van Wembley zou zomaar openbaar via het web te zien kunnen zijn. Het zou de eerste wedstrijd ooit zijn die wereldwijd online gevolgd kan worden op het openbare net.

De optie van het live streamen van een wedstrijd werd al eerder genoemd en gesteund door NFL Commissioner Roger Goodell. Omdat de Jaguars en Bills in London volgens Amerikaanse tijd (Eastern Time) al om half tien ’s ochtends spelen, lijkt het gewenste online moment een abc’tje. De ouderwetse tv-rechten zijn op dit onchristelijke moment minder aantrekkelijk.

Bovendien kan dit een mooi lokkertje zijn om toeschouwers wereldwijd daarna NFL Game Pass aan te smeren. Wat zou jij ervan denken als je via Gridiron.nl tegen gereduceerd tarief NFL-wedstrijden live kon volgen straks?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *