Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Waar komen zij terecht? Suh & Murray

Gisteren dichtten we Adrian Peterson een plek toe bij de meest begeerde spelers van 2015. Haroen Maree gaat vandaag verder met zijn voorspelling: waar eindigen Ndamukong Suh en DeMarco Murray.

Suh naar een divisie rivaal?

Het absolute kroonjuweel van de free agent class is Suh. Suh is een speler waar elk team een hekel aan heeft om tegen tegen te spelen. Het is echter ook een speler die elk team wel in de gelederen wil hebben. Suh kennen we allemaal van de vieze overtredingen en hoge boetes. Ondanks dit beeld is hij samen met JJ Watt de meest dominante D-Lineman in de NFL op dit moment. Een speler van dit caliber komt eens in het decennium beschikbaar via de free agent market.

Detroit zal er alles aan doen om Suh voor de Lions organisatie te behouden, Suh zal eens goed rondkijken wat voor hem de beste deal is. Over Suh is het bekend dat hij graag naar een wat grotere markt dan Detroit wil, om zich zo commercieel beter te kunnen profileren. In de ogen van Suh verdient Suh meer een supersterstatus.

Suh zal rustig alle aanbiedingen aanhoren en zo de juiste beslissing voor hem nemen. Sta dus niet raar te kijken als Suh binnen de divisie blijft en bij Green Bay tekent. Green Bay heeft genoeg salary cap ruimte voor zo’n speler. Ondanks dat Green Bay meestal geen grote koper is op de Free Agent markets, hebben ze in het verleden laten zien met deals voor Reggie White en Charles Woodson dat ze bereid zijn om geld uit gegeven aan grote namen. Green Bay heeft namelijk dat laatste stapje nodig om het laatste stap te maken naar een Super Bowl titel. Green Bay mag wel niet die grote markt zijn waar Suh naar op zoek is, Green Bay blijft een van de grootse franchises in de NFL. Aandacht zal hij genoeg krijgen.

Andere teams die een gooi doen naar Suh zijn naar mijn mening Atlanta en Indianapolis. Dit zijn beide teams die het geld hebben en versterking kunnen gebruiken op de D-Line. Een outsider om in de gaten te houden zijn de Seahawks.

Murray
De waarde van de running back is de laatste jaren ernstig gedaald. Hierdoor krijgt Murray niet de mega deal die running backs vroeger wel kregen. De Cowboys zullen hem een goede deal aanbieden, maar niet de deal die Murray na ruim 1800 yards rushing voor ogen had. Zal Murry met minder geld genoegen nemen en in Dallas blijven of zal hij voor de maximale deal gaan en zijn talenten bij een ander team onderbrengen? Andrew Luck kan een running Back als Murray heel goed gebruiken.

Dallas moet moeite doen om zowel Murray als receiver Dez Bryant in de gelederen te houden. Dat wil eigenaar Jerry Jones ook maar al te graag. De vraag is hoeveel quarterback Tony Romo bereid is om zijn contract van meer dan 100 miljoen dollar aan te passen. Deze aanpassing is nodig om genoeg ruimte te maken voor zowel Murray als Dez Bryant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *