Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Arnhem Falcons doen zichzelf te kort (Stats)

De Arnhem Falcons wonnen afgelopen zondag ternauwernood van de 010 Trojans. Ondanks dat de offense van de Arnhemmers maar liefst 208 yards over de grond vergaarden, waren de 010 Trojans slechts een touchdown throw verwijderd van overtime. Een interception van quarterback Leroy ter Haar door Milan Lentze in de eindfase (zijn tweede van de dag) zorgde voor de volle Gelderse winst.

Hoofdcoach Martin Doomen was na het duel nog niet heel enthousiast over zijn Falcons: “We moeten vooral aan onze consistancy werken. Penalty’s op cruciale momenten hielpen niet. Ik ben echter blij dat we zelf geen turnovers hebben gehad.” Door goed voor de bal te zorgen, had Arnhem drie running backs met meer dan 50 yards rushing (Lennard Harris 92, Brandon Stamper 65 en Joost Holtslag 54).

Omdat Arnhem Falcons twee mogelijkheden tot scores liet liggen (kicker Tim van Mal miste twee field goals attempts), kwamen de Rotterdammers op het einde toch nog dichtbij. Doomen was daarover kort: “An ugly win is still better than a well played loss.”

010 TROJANS – ARNHEM FALCONS 15 FEBR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *