Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

’12th Man’ krijgen er 1000 bij

Eén van de luidste stadions uit de NFL wordt nog een stukje luider. De Seattle Seahawks breiden hun stadion uit en krijgen er straks 1000 kelen bij om aan te moedigen.

Na twee Super Bowl-optredens op rij is de populariteit van de Seahawks uiteraard maximaal. De organisatie gaat hier nu klinkende munt uit slaan met een stadion uitbreiding. Precies in de hoek waar iedere thuiswedstrijd de ’12th Man flag’ wordt gehesen.

Het nieuwe vak in het CenturyLink Field wordt gedeeltelijk overdekt, krijgt verschillende televisieschermen, een open haard (ja je leest het goed: een open haard, red.) en je zit op stoelen met kussens. Als je de 67.000 andere fans die in je oor lopen te schreeuwen even vergeet, zou je bijna denken dat je lekker comfortabel kunt relaxen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *