Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Lentze noteert tweede multi-interception game

Verdediger Milan Lentze heeft voor de tweede keer dit seizoen een multi-interception game achter de naam geschreven. De verdediger plukte tegen de Nijmegen Pirates twee passes van de vijandige quarterback uit de lucht, een feit dat hij ook in het duel tegen 010 Trojans wist te behalen. Met vier interceptions leidt Lentze de league (foto: Cherie Photography).

De quarterback van de Pirates die twee passes afgepakt zag worden, had zondag overduidelijk zijn dag niet. Jameson Paesch vond op de eerste dag van maart alleen de gewillige handen van Steven Austin, die daar welgeteld 0 yards mee wist te genereren. Paesch eindigde met 1 completion in 15 attempts en 0 yards, de eerste keer dat deze statistische rariteit in de Gridiron geschiedenis plaatsvond.

De spelverdeler aan Arnhemse zijde vaarde een stuk beter. Nadat de Falcons hadden ondervonden dat het maar moeilijk is een running game op te zetten tegen de Nijmegenaren, beproefden de Arnhemmers hun geluk door de lucht. En met succes: quarterback AJ Hobbelink had zijn beste outing van het prille seizoen. Zijn 7 completions waren drie keer goed voor zes punten (7-19-102-3-2).

Bekijk hier de statistieken van de wedstrijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *