Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Darnell Dockett tekent bij aartsrivaal

De San Francisco 49ers hebben wél de dollars over voor de 33-jarige speler die zichzelf nu al gekroond heeft tot de ‘Comeback Player of 2015’. Binnen een week nadat de Cardinals defensive tackle Darnell Dockett ontsloegen, tekende hij bij de aartsrivaal uit de NFC West.

Dockett stond elf jaar onder contract bij de Arizona Cardinals. 2014 mistte hij door een gescheurde kruisband tijdens een training in de preseason. Hij zag zichzelf al uitgroeien tot comeback player van het jaar. De Cardinals wellicht ook, maar dan voor een jaarcontract van 2,5 miljoen dollar. Dat vond de uitgesproken verdediger te schammel en toen duidelijk was dat ze er niet uit zouden komen, verscheurden ze in Arizona zijn contract.

Vorig jaar verfoeide Dockett via twitter nog toenmalig teamgenoot Karlos Dansby toen die het geld (van de Cleveland Browns) verkoos boven de kans op een kampioenschap. De defensive tackle kiest nu zelf voor de dollars uit San Francisco waar hij in twee jaar 7,5 miljoen gaat verdienen. Maar misschien ziet hij in de 49ers wel een grotere kampioenskandidaat dan de Arizona Cardinals. Clubliefde speelt hierin geen rol uiteraard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *