Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

‘Suh tekent voor 114 miljoen bij Dolphins’

De Miami Dolphins hebben volgens ESPN de strijd gewonnen om de handtekening Ndamukong Suh. Het wordt dinsdag pas officieel bij de start van free agency, maar naar verluid wordt Suh de best betaalde verdediger uit de NFL met een zesjarig contract ter waarde van 114 miljoen dollar.

Vorig jaar duizelden het ons al toen J.J. Watt bij de Houston Texans 100 miljoen kreeg over zes jaar. De Dolphins hebben die grenzen alweer verlegt. Eigenaar Stephen Ross was er alles aan gelegen de nummer 1 Free Agent van 2015 binnen te halen. Deze uitspraak had hij al op laten tekenen in de media. De berichtgeving van vandaag laten zien dat hij geen grapjes maakte. En als je bedenkt dat ze in Miami al viervoudig Pro Bowler Cameron Wake op defensive end hebben staan, zijn de Dolphins volgend jaar ook zeker geen lachertje. Good luck daar in de AFC East!

Van de 114 miljoen dollar zijn er 60 gegarandeerd. Cijfers waar Suh’s huidige werkgever Detriot Lions niet tegenop kan. Als ze de Franchise Tag hadden gebruikt hadden ze hem voor één jaar 26,9 miljoen moeten geven. Dat is niet te betalen voor één van de meest beboete spelers van de hedendaagse NFL. Gelukkig heeft Ndamukong Suh genoeg geld voor nog meer boetes de komende zes jaar.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *