Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Demarco Murray kiest voor de Philadelphia Eagles

Na de bekritiseerde trade van Lesean Mccoy hebben de Eagles vandaag hun nieuwe running back onder contract gelegd. Demarco Murray, in 2014 nog running back voor de Dallas Cowboys, zal voor de komende vijf jaar de running game in Philly voor zijn rekening nemen samen met ex-charger Ryan Mathews.

Hoewel Murray vorig jaar zijn beste seizoen ooit speelde met 1845 yards en 13 touchdowns zijn er veel twijfels bij het grote publiek over Murray. Niet alleen omdat Shady Mccoy minder jaren op de teller heeft staan maar ook omdat vele bezorgd zijn over zijn productie. Vorig jaar stond Murray namelijk in de ploeg met de beste offensive line van de nfl. In 2015 zal hij dus minder hulp krijgen van de grote jongens. Desalniettemin zien we er bij de Gridiron-redactie er naar uit om Murray volgend jaar bezig te zien onder Chip Kelly.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *