Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Reggie Bush geeft Niners variatie in achterveld

Niet de Patriots aan de oostkust, maar de San Francisco 49ers aan de andere kant van de VS hebben runningback Reggie Bush vastgelegd. Daarmee hebben de Niners er een extra dimensie bij in het achterveld.

Reggie Bush werd door de New Orleans Saints weliswaar als tweede gekozen in de draft van 2006. Hij heeft de NFL mondjesmaat weten te veroveren. Nooit werd hij verkozen in de Pro Bowl. Toegegeven, hij was wel belangrijk voor de Saints in de playoffs op weg naar de Super Bowl titel. Hierna was hij bij de Dolphins best aardig, maar bij de Detroit Lions weer teleurstellend.

Voor de 49ers biedt hij een interessante optie naast de meer pure runningbacks Kendall Hunter en Carlos Hyde. Bush is met zijn handen voor quarterback Colin Kaepernick straks een fijnere uitweg voor een korte screen pass dan dit duo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *