Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tom Brady bezorgt Pats-fans hartaanval

Je kunt zeggen wat je wil van Tom Brady, maar hij geniet absoluut van zijn verdiende vrije tijd. De quarterback van de New England Patriots is op vakantie met zijn gezin en plaatste de afgelopen weken een aantal gezinsvriendelijke filmpjes. Zo zag hij dat zijn zoon een prima surfer is en begraafden zijn kids hem in het zand van een ongetwijfeld zonovergoten oord (waar opvallend genoeg niemand anders op dat moment op vakantie is). So far, so good, moet ook Bill Belichick gedacht hebben. Het is echter te hopen dat de coach geen Facebook heeft, want wat Brady zaterdag plaatste deed veel supporters van zijn ploeg kortstondig naar extra zuurstof grijpen.

Met waarschijnlijk zijn lieftallige Braziliaanse supermodel achter de camera, besloot Tom van een meter of 10 van een rotswand in een ietwat klein meertje te springen. De filmmuziek op de achtergrond zorgde voor een nog dramatischer effect, maar het lijkt erop alsof Brady de sprong heeft overleefd, gezien de lachende gezichten bij de mensen die op de rots achterbleven en het duimpje. Of we dat kunnen zeggen van alle Patriots-fans en coaches die het filmpje hebben gezien, kunnen we niet met zekerheid zeggen. Een reality-show van Brady samen met Gronkowski, die berucht is vanwege zijn luidruchtige offseason, is een stap dichterbij gekomen.

Het bewuste filmpje is hier te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *