Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tyron Vrede gooit hoge ogen in Keulen

Amsterdam Crusaders linebacker Tyron Vrede gooit hoge ogen tijdens de eerste dag van het Ace Performance Football Skills & Drills Camp in Keulen. Het kamp is een initiatief van voormalig Maastricht Wildcats quarterback David Drane. Enkele zwaargewichten uit de footballwereld ondersteunen het kamp. Onder andere oud-Frankfurt Galaxy tight end Werner Hippler helpt de kids met de drills.

Niet alleen zijn oud-coach Wayne Neijhorst van de Amsterdam Crusaders was blij verrast met de ontwikkelingen die Vrede als betrekkelijke nieuweling heeft gemaakt. Ook de positiecoach van Team World, linebacker Philippe Gardent, was te spreken over zijn inzet en vaardigheden.

Dit werd nog eens onderstreept door positieve reviews van de Amerikaanse coaches. Hen viel het vooral op dat Vrede zowel in als buiten het veld dat extra stapje zet om een goede footballspeler te worden. “Tyron heeft zijn schooltoetsen om dit camp heen gepland en hij is goed voorbereid hier voor de dag gekomen. Dat valt iedereen op,” aldus een trotse Neijhorst.

Vrede zelf is blij met de aandacht: “Ik hoop morgen tijdens dit kamp meer kennis op te doen en mijn vaardigheden te tonen.”

Vrede heeft in het recente verleden al laten zien dat hij alles voor de sport over heeft. Zo was hij een van de Nederlanders die de selectie haalde van IFAF Team Europe, dat onlangs in Dallas acte de présence gaf.

Het Ace Perfomance Football Skills & Drills Camp in Keulen loopt nog tot en met zaterdag 2 mei. Gridiron American football is on the ground om verslag uit te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *