Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Amsterdam Panthers doen 2013 NFC Championship play na

In de 2013 NFC Championship Game speelden de Seattle Seahawks tegen de San Francisco 49ers. De spannende rivalry eindigde in de laatste minuut, toen San Francisco quarterback Colin Kaepernick receiver Michael Crabtree in de endzone probeerde te bereiken. De bal was net een tikkeltje te laag gemikt, waardoor cornerback Richard Sherman de bal kon wegslaan. De weggeslagen bal werd vervolgens onderschept door linebacker Malcolm Smith. Game over. De Seattle Seahawks gingen door naar de Super Bowl, waar ze vervolgens korte metten maakten met de Denver Broncos van Peyton Manning.

Hetzelfde gebeurde vorige week zondag in de wedstrijd tussen Amsterdam Panthers en Nijmegen Pirates. Je gelooft het wellicht niet: maar dit was een play die thuishoort op een NFL veld. Op de eerste drive klopten de Nijmegenaren aan in de redzone van de Amsterdammers, maar een wonderbaarlijke onderschepping verhinderde het team van scoren. Kijk de replay en oordeel zelf hoeveel deze play op de conclusie van de 2013 NFC Championship Game leek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *