Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

(Video) Defensive tackle 010 scoort op touchdown catch

William ‘The Refrigerator’ Perry dankt zijn eeuwige roem aan het feit dat hij in de Super Bowl als stormram een touchdown binnenliep voor de Chicago Bears. Het is te betwijfelen of 010 Trojans defensive tackle Kevin Verlaan ooit dezelfde roem ten deel valt, maar wat hij zondag 26 april op het footballveld voor elkaar kreeg was wel een stuk spectaculairder. Verlaan scoorde een touchdown op een middellange touchdown pass van quarterback Leroy ter Haar.

Verlaan, lined up als tight end, bulderde op een outpatroon richting de sideline van de endzone, toen hij de bal kreeg toegeworpen. Verlaan: “We liepen deze play eigenlijk voor de eerste keer, we hadden er ook niet op getraind. De laatste keer dat ik een bal heb gevangen in een wedstrijd was waarschijnlijk nog in de 5 vs 5 jeugd bij Alphen, dus het was wel even spannend of het allemaal ging lukken. Maar het was zeker een leuk moment en ben blij dat ik deze kans kreeg van de coaches.”

De touchdown catch is natuurlijk vastgelegd op film. Kijk en geniet mee:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *