Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Gridiron draait bak in met BadBoysBrand

Het American footballportaal Gridiron gaat een samenwerking aan met het unieke BadBoysBrand. Dit nieuwe Nederlandse merk verkoopt kwalitatief unieke stoere producten, ontworpen en geproduceerd door gedetineerden van PI Heerhugowaard.

Dat er arbeid wordt verricht in de gevangenis weten niet eens zoveel mensen. Zo ook in PI Heerhugowaard, waar op diverse arbeidsafdelingen gedetineerden werkzaam zijn. De werkzaamheden variëren van het inpakken van pakketjes tot het vervaardigen van verkeersborden, die het straatbeeld sieren.

BadBoysBrand heeft een lijn ontworpen van handgemaakte producten met een rauw randje o.a. haardvuren, barbecues en tools. Gedetineerden denken mee en beslissen over de gehele productielijn. Zij zijn onderdeel van het merk. Voor de gedetineerden is dit een kans om zich tijdens hun gevangenschap bij te scholen in vaardigheden waar ze ook buiten de gevangenis, op de arbeidsmarkt, veel profijt van kunnen hebben..

Perry Hendriks van Gridiron.nl: “Het bad boys imago past bij de uitstraling van Gridiron, zonder dat hierbij een grens wordt overschreden. De producten die worden aangeboden zijn een naadloze fit met de Amerikaanse cultuur en heritage en dus interessant voor onze bezoekers. Zeker met het oog op een fantastische zomer. De gedetineerden helpen zichzelf met hun bijdrage aan een soepele reintegratie in de maatschappij als ze straks weer op vrije voeten zijn.”

Bezoekers van Gridiron.nl ontvangen bij aanvang van de samenwerking 5% korting op de totale merklijn. Je kunt hier terecht voor al je producten met een zwart randje.

Bas van der Landen, bedenker van BadBoysBrand: „Wij hebben in het verleden al vaker opdrachten bij de gevangenis neergelegd. Pas nadat wij daar een rondleiding hadden gehad en alle mooie producten van de metaalafdeling voorbij zagen komen, ontstond het idee voor een samenwerking. Het is toch gewoon zonde als al deze producten nooit het daglicht zouden zien! Tevens bieden wij onze klanten de mogelijkheid om de gevangenis van binnen te zien tijdens het ophalen van hun aangeschafte BadBoysBrand product, wat voor vele natuurlijk een enorme belevenis is.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *