Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Lightning Leiden speelt met rouwbanden

Lightning Leiden speelt zondag op Moederdag tegen Hilversum Hurricanes met rouwbanden. Dit doet de ploeg ter nagedachtenis aan de vader van tight end Brian Spapens. Hij overleed twee weken geleden plotseling aan de gevolgen van een longembolie.

Leiden dient morgen tevens een verzoek in bij directe tegenstander Hilversum Hurricanes om voor de wedstrijd een minuut stilte in ere te nemen. De ploeg uit de Sleutelstad doet dit uit respect voor een van de meest betrokken families bij de club.

“Deze familie is er altijd voor Lightning. Het is een zeer liefdevolle groep mensen en wij zullen ze in deze moeilijke tijden zo goed mogelijk steunen. We have got their backs,” aldus quarterback Dany Ortega.

Spapens speelt zondag overigens zelf ook uit eerbetoon aan zijn vader. Gridiron wenst Lightning Leiden en de nabestaanden veel sterkte met het verlies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *