Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

(VIDEO) Werd Nijmegen Pirates een touchdown ontnomen?

010 Trojans won afgelopen zondag moeizaam met 19-6 van de Nijmegen Pirates. Bij een 13-6 voorsprong gebeurde er iets opmerkelijks tijdens een aanval van de tegenpartij uit Nijmegen. Foto: Cherie Fotografie.

Dit weekend had aan Nijmeegse kant ook running back Steven Austin de play van de week op zijn naam kunnen schrijven. Met een achterstand in het achterhoofd ontdeed hij zich van een horde Trojans verdedigers en leek hij los te breken voor een touchdown. Op dat moment klonk echter, tot woede van de Pirates zijlijn, het fluitje van de white cap. Werd de play te vroeg afgefloten en is Austin een meesterlijke touchdown onthouden? Oordeel zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *